Nog 3 Nachtjes Slapen - Reisverslag uit Wolvega, Nederland van Karin In der Maur - WaarBenJij.nu Nog 3 Nachtjes Slapen - Reisverslag uit Wolvega, Nederland van Karin In der Maur - WaarBenJij.nu

Nog 3 Nachtjes Slapen

Door: Karin

Blijf op de hoogte en volg Karin

20 Augustus 2006 | Nederland, Wolvega

Lieve mensen,

hier is ie dan eindelijk, ook mijn eigen waarbenjij.nu

Ik ga jullie hier op de hoogte houden van mijn avonturen die ik aankomend jaar ga beleven. Woensdag de 23ste vertrek ik naar Bangkok vanwaar mijn rondreis zal beginnen. We eindigen in Kuala Lumpur. Mijn stage in Sheraton Imperial Kuala Lumpur begint 11 september. In december zal ik overgeplaatst worden naar een andere Starwoord vestiging (waar weet nog niemand) omdat het hotel dan gaat verbouwen. Als het goed is duurt mijn stage t/m 28 januari. De 30ste vlieg ik terug naar het mooie Nederland om iedereen weer even snel te zien. 14 februari begin ik in Denemarken, hier ga ik een kleine drie maanden studeren.

Ik heb er allemaal zin in!! Ik zal jullie missen en hoop dat jullie me een beetje op de hoogte zullen houden van alles wat jullie zelf beleven (in Nederland of ook op jullie stage locatie).

Liefs Karin

• 20 Augustus 2006 - 17:27

Ans:

He Schat, echt heel veel plezier op je stage!! Geniet van al het moois en alle ervaringen!! Met dat switchen van hotels komt alles vast wel goed!! Take Care!! Ga je missen!!

kUS aNS

• 20 Augustus 2006 - 17:37

Mariëlle:

Hey chick, wat spannend allemaal he!! Maar het gaat super leuk worden, dat weet ik zeker. Ik vertrek woensdag 30 aug naar Cape Town, das ook al zo hier. Ik houd je op de hoogte van mijn belevingen op mijn site mariellejansen.waarbenjij.nu. Heel veel succes meid,kusjes Mariel

• 20 Augustus 2006 - 20:11

Anna:

Lieverd, ik hoop dat je er heel veel van geniet....

• 20 Augustus 2006 - 21:15

Thomas:

Hej schat!
    Echt superjammer dat je ik maar zo kort van je heb kunnen genieten ;) Maar je gaat een supertijd tegemoet de komende 10(!) maanden, geniet ervan en ik spreek zie je over 10 maandjes wel weer :p
    Dikke kus Thomas

• 20 Augustus 2006 - 22:05

Anne Loes:

allerliefste zus, heel veel plezier, zuig alle nieuwe invloeden en ervaringen met volle teugen op en niet te ruig. ik zal je stiekem best een beetje missen, but we keep in touch.Overweldig die lekkere maileisiers (haha) met Karin. Liefs

• 21 Augustus 2006 - 04:29

Arjan:

Leuk, dat je ons op deze manier op de hoogte houd. Heb zo al eens eerder een paar mensen gevolgd. Alvast veel plezier toegewenst.

• 21 Augustus 2006 - 07:48

Ca:

Hee Ka, ik wil je ff heel veel plezier wensen daar in Maleisie, ik ben benieuwd naar je verhalen, maar we houden elkaar gewoon op de hoogte van alle avonturen! Succes, geniet ervan en tot in februari! Kus ca

• 21 Augustus 2006 - 08:08

Debby:

Hey Ka! Vanuit Aruba blijf ik je volgen en wens je veel succes! Je zult er veel leren en zien, geniet ervan!

xxx Deb

• 21 Augustus 2006 - 08:41

Renee:

Het regent hier (zal daar weinig anders zijn natuurlijk:P) het is koud en saai, mag ik mee?
    Veel plezier he zusje
    KUS

• 21 Augustus 2006 - 08:45

Renee:

Nog helemaal geen fotos? Wil je niet een foto van je allersexieste zus zodat altijd als je me mist je even naar me kan kijken :P

• 21 Augustus 2006 - 08:57

Inge:

Hey meisie,
    Heel veel plezier daar!! Ga je hier missen, want je hebt altijd heel veel gezelligheid om je heen hangen!! Geniet er daar van, maar dat gaat volgens mij zeker lukken. Ik ga je site zeker in de gaten houden.
    Liefs + X Inge

• 21 Augustus 2006 - 10:20

Ilse:

Hey ka!

Maak er een mooie tijd van! Geniet ervan en ik hoor de verhalen wel weer als je terug bent!

Liefs, Ilse

• 21 Augustus 2006 - 10:31

Wilma:

Heel veel plezier op je stage!!! en gedraag je ;) groetjes en tot mails...
    PS: hoop dat de (s)laptop het blijft doen ;)

• 21 Augustus 2006 - 12:16

Steef:

heey kaar, mooi! hoe is je tentamen gegaan? als ik jen iet meer spreek, goede reis en we mailen over december in kuala lumpur. (als ik er ben)kus steef

• 21 Augustus 2006 - 12:27

Janneke:

hee karin,wegens tijdgebrek van ons beide hebben we elkaar al een hele tijd niet gezien, maar als je weer in nederland bent dan moeten we echt weer keer bij praten!!!heel veel plezier het komende jaar, succes en kus janneke

• 21 Augustus 2006 - 15:45

§ylver §tar..:

Ye karin,

leuk dat je dit zo op een site hebt.... we hebben elkaar alweer een beste tijd niet gezien...en nu met die stage erbij zal dat nog wel ff duren.... maar ik wens je heel veel suc6 toe... en tot na je stage dan maar :-)

Greetzz, Sylvester

• 21 Augustus 2006 - 18:44

Marlise:

Heej Kaar aar!

Alvast heeeeel veel plezier daar! Ik ben benieuwd naar wat je allemaal mee gaat maken, dus ik hou het zeker bij ;)

Dikke kus Mij

• 21 Augustus 2006 - 21:52

Jacqueline:

Hey die Karin,
    Maleisie, dat ik nog eens wat anders. Ben erg benieuwd naar je weblog. Heel veel plezier toegewenst, en Pas op dat er geen onderdelen van apen of honden in je eten zitten!

Groetjes vanuit Mexico,
    Stresskip

• 22 Augustus 2006 - 08:46

Ad:

Hoi Karin,

Dank je wel voor je cadeaus, erg lief en we zullen zeker een goed glas wijn pakken op jouw gezondheid en succes. Een goed glas zal het sowieso wel worden, met een inhoud van bijna een liter. Hele goede reis, heel veel succes op je stage, veel vertier, amusez-vous! We zullen je missen, maar je zeker wel op de hoogte houden van hier, tot vlug! From Maastricht WITLOOF! PS je had ook de fiets nog even mogen lenen om mee te nemen naar Bangkok ofzo.. Iedereen heeft een fiets daar namelijk.

• 23 Augustus 2006 - 08:08

Tamar:

He Karin, heel veel plezier met je stage. Maak er een mooie tijd van. Kan je helaas niet meer smsen, ben namelijk op de eerste avond dat ons barretje open was mijn telefoon kwijt geraakt.

Maak er een mooie tijd van. En doe niets wat ik ook niet zou doen. hahaha

kus

• 23 Augustus 2006 - 17:54

Robert:

Hoi karin. Vandaag weg, spannend genoeg! Hardstikke leuk en doe ze daar de boks op!
    Dikke tut Robson

• 23 Augustus 2006 - 20:54

Anna:

Hoi mopje, volgens mij zitten jullie nu te wachten tot het vliegtuig in Londen opstijgt en jullie reis echt gaat beginnen. Hoop dat in Londen alles goed gegaan is, jullie zullen al flink moe zijn. Dus zo lekker slapen. knuffie mams

• 24 Augustus 2006 - 12:02

Jente En Truus:

Hoi Karin,

een hele goeie reis toegewenst en maak er een mooie tijd van daar in Maleisie, veel plezier!

groetjes Jente en syn mem