ben ik weer een keertje :D - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Karin In der Maur - WaarBenJij.nu ben ik weer een keertje :D - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Karin In der Maur - WaarBenJij.nu

ben ik weer een keertje :D

Door: Karin

Blijf op de hoogte en volg Karin

25 September 2006 | Maleisië, Kuala Lumpur

Aalllllllloooooooooo,

Eindelijk weer een berichtje vanuit Maleisië!! Mijn eerste twee weken zitten erop en ik heb alweer heel wat gedaan. De eerste dag een rondleiding gekregen in het hotel. Dit zouden we ook eigenlijk de tweede dag hebben maar het hotel had een superhoge bezetting dus niemand kon ons die geven. Dus ik mocht al fijn dinsdag in mijn uber sexy schoonmaak pekske gaan poetsen. Dit de eerste 6 dagen gedaan, groot feest :D. Haha nee hoor het viel nog best wel mee. Ontzettend veel mensen ontmoet hier, en al die namen……… moet je echt even 30x voor je zelf herhalen voordat je ze onthoudt. Allemaal van die honkie tonkie namen, maar het gaat steeds beter :D. Afgelopen week mocht ik Supervisor zijn, Coördinator en Assistent Housekeeper. Nou dat supervisor zijn is echt best saai. Moet je dus de kamers van de Room Attendants checken, en echt alles afstoffen. Nog leuker is als er VIP’s komen, ik heb met een tandenborstels kamers staan poetsen haha, gelukkig kan ik de lol er wel van zien!!. Soms moet je best veel doen om de room attendants te verstaan, engels is niet overweldigend goed. 1 dag werd ik achter een telefoon gezet, jah ga maar bellen :S. Krijg je dus 10 telefoontjes per minuut en dan moet je de boodschappen opschrijven, voor wie de boodschap is oppiepen etc etc en dat allemaal door elkaar heen. Vrij panisch word je daarvan, helemaal met dat fijne engels van ze haha.

Zelfs ik voel me hier best groot. Kom boven de meeste mensen uit, helemaal met mijn werkschoenen (met hakje). Eigenlijk best raar dat alle kereltjes enzo gewoon net zo groot of kleiner als jou zijn. Iedereen denkt trouwens ook dat Denise en ik zussen zijn of zelfs tweeling en dat haar op mijn armen vinden ze ook maar raar. Heb ook ontzettend vaak de vraag gekregen of ik al getrouwd was, en vandaag ook of ik kinderen had :S

Verder is het ook hier wel t walhalla van het winkelen. Echt ontzettend grote (en veel) shopping malls, zitten soms 1000 winkels in 1 gebouw, en nog goed betaalbaar ook :D. Ben gister (zondag) eens gaan winkelen maar dat moet je dus niet doen. Elke winkel probeert zijn muziek het hardst te zetten en het is echt heel druk. Ontzettende vervelend is wel dat als je een winkel in stapt je gelijk een persoonlijke verkoopster krijgt. En die wijkt niet van je zij af, blijft binnen een meter afstand bij je staan. Wordt je ook niet vrolijker van :S. De rest van de Nederlandse clan ging namelijk olifantje rijden alleen wij hadden daar niet zo zin in aangezien we dat al in Thailand hadden gedaan. Afgelopen zaterdag met Fazrul (en Denise natuurlijk) naar Rum Jungle geweest, best een leuke tent. De rest van de clan ging voor de derde keer achtereen naar Qba (in Westin dus krijgen we 50% ivm Corneel en Bart die hun stage in Westin lopen) maar daar hadden wij niet zo zin in. Is wel een leuke tent, een salsa bar waar we de twee zaterdagen daarvoor ook waren geweest. Echt de onmogelijkste salsa dansen gedanst, hi hi
Afgelopen vrijdag ook een paar barretjes ingegaan…

Verder zijn we vorige week zondag (waren vrij brak en hadden iets van 3 uur geslapen) naar Pulua Ketam (crab island) geweest. Een vorige stagiaire had de tip gegeven dat dit een goede plek was om uit te brakken. Gingen wij er ff vanuit dat er dus een mooi wit strand was. Dus handdoekje mee en boek om de hele dag alleen maar een beetje in het strand te liggen en niets te doen. Wij (Marieke, Bente, Lilian, Stephanie, Renee, Bart, Corneel, Loes en Denise (Annebel had dienst)) vroeg de trein gepakt. Daarna op een relaxte boot naar het eilandje. Was het een eiland dat helemaal op palen was gebouwd, zelfs de bloembakken stonden op palen. Maar geen strand dus, en daar liep ik met mijn zware tas in de bloedhete zon. Maar maakte niet uit hoor. Was wel gezellig en super leuk om geweest te zijn. Heel lekker gegeten. Met zijn alle om een ronde tafel en allemaal soorten eten, lekkere verse vis, krab etc etc. We waren echt een attractie. Op een gegeven moment stond er gewoon een groep mensen om ons heen om te kijken hoe we aan het eten waren.
Ben ook nog een middag naar de Indian buurt geweest en naar Times Sqaure. Dat is een groot winkelcentrum met midden in het gebouw een super grote achtbaan en een attractiepark. Echt een beetje apart, maar wel gaaf.

Nou dat was het wel een beetje. Morgen weer dagje kamers wiperen en dan ben ik klaar met de housekeeping en ga ik 10 dagen naar de F&B outlets.

De tijd gaat hier in ieder geval ontzettend snel en vermaak me prima :D!!!

• 25 September 2006 - 14:31

Ans:

He Schat, het klinkt weer helemaal geweldig allemaal!! Geniet van al die ervaringen en nieuwe dingen!! Voor je het weet is het voorbij en zitten we weer voor ene paar daagjes in Nederland ;). Spreek je snel weer op msn enzo!! Dikke Kus

• 25 September 2006 - 14:45

Steef:

Heey kaatje,
    super mooie verhalen daar. Gelukkig is poetsen al een hobby van je, dus ik snap dat je er niet zo heel erg mee zit. Heb je mijn smsje nog gekregen? Maak er nog een mooie tijd van! spreken elkaar snel weer. Kus steef

• 25 September 2006 - 15:12

Wilma:

Heej Karin! Duss druk gehad...klinkt allemaal weer super! Alleen dat schoonmaken (Jek) ;) Leer er veel van..je zult het ook hier tegenkomen ;) hahah geniet en have een heleboel plezier!!! x

• 26 September 2006 - 09:24

Carina:

Hey Karin leuk om te lezen dat je het nog steeds naar je zin hebt daar. klinkt echt super allemaal! Veel plezier nog en geniet ervan...maar dat gaat wel lukken zo te horen. Kus Carina

• 26 September 2006 - 11:30

Valentine:

Hey meisje! Klinkt alle maal goed daar! Geniet ervan in ieder geval!

• 26 September 2006 - 14:41

Robert:

Hoi K,

Zo te lezen vermaak je best, ook leuk te horen dat je daar groot bent, dit zullen ze hier waarschijnlijk niet zo vaak zeggen. Vermaak je en een dikke tut ut Riis.

• 27 September 2006 - 12:56

Renee:

hi zusje,
    klinkt goed ! Ook mooi dat je nu t schoonmaak deel hopelijk achter de rug hebt. Fijn dat alles zo bevalt. Veel plezier kus jezus

• 27 September 2006 - 17:20

Ca:

Hee kaatje! Hahaha, leuk dat je nu ook een keer ergens de grootste bent, hihi! Dat schoonmaakpakkie komt me bekend voor, ik was vandaag de attractie van het hotel in mijn pakkie aangezien ze nog nooit een blanke hadden gezien die dat pak aanhad, bizar he? De apartheid is wel weg, maar je merkt het soms toch nog wel... Hoop dat je nog geniet van alles, maar aan je verhalen te zien komt dat helemaal goed! Heel veel succes en plezier! Dikke kus