Na lange tijd... - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Karin In der Maur - WaarBenJij.nu Na lange tijd... - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Karin In der Maur - WaarBenJij.nu

Na lange tijd...

Door: Karin

Blijf op de hoogte en volg Karin

24 December 2006 | Maleisië, Kuala Lumpur

Hallo lieve mensen allemaal,

Tjee wat heb ik lang deze site al niet meer bijgehouden. Maar er zijn zoveel verdrietige dingen in korte tijd gebeurd dat ik totaal geen zin had om hier of 1) heel vrolijk te gaan lopen doen of 2) alles te vertellen.
Maar naar veel verzoekjes toch maar weer eens een (korte) update.

Ik weet eigenlijk geeneens waar ik moet beginnen. Afgelopen twee maanden zijn heel druk en hectisch geweest en heb niet echt tijd gehad om veel leuke dingen te doen.

Uiteraard heb ik wel menig uitstapjes gemaakt, gefeest (en als je dan de volgende dag de foto's bekijkt blijken die toch wel extreem charmant te zijn :D) en gewerkt.
Ben begonnen bij de front office. Allemaal hele leuke collega's dus dat is mooi meegenomen.

Mijn mama en Anneloes zijn afgelopen maandag aangekomen. Afgelopen week heb ik ze Kuala Lumpur laten zien. Nu zitten ze lekker op Langkawi, bounty eilandje. Helaas kon ik niet meer want ik mag lekker arbeiten. Volgende week donderdag vertrekken we voor een week naar Indonesie, EN DAN GA IK MEE :D. Een oude buurvrouw uit Nederland woont op Lombok dus die gaan we bezoeken. Zij kan ons alle mooie plekjes laten zien. We gaan daar ook duiken enzo. Echt zo'n zin in. Ben toe aan vakantie, helemaal omdat ik nu ook nog een beetje ziek ben.

Ik ga vanavond lekker uit eten in een Luxe hotel dat net nieuw is in Kuala Lumpur. Ik ga met Loes, Annebel, Lil, Steph en uiteraard Denise.

Nou Schatjes, geniet van de kerst en maak een goed feestje met nieuw jaar!!!

Liefs Karin

• 24 December 2006 - 09:28

Wilma:

Hoi hoi Karin :) Wil alleen ff kwijt GENIET LEKKER VOLGENDE WEEK op 'vakantie' naar Indosië!! Lieve knuffels van mij (ook voor AnneLoes en Bel) xx :)

• 24 December 2006 - 12:07

Steef:

Heey lieve kaartje,
    NIce dat je mama er is... Dankje dat je mijn mama en papa een dagje me op stap hebt genomen! Ik heb je op de camera gezien. Ze hebben het super gehad. Nogmaals bedankt ook van hen.
    Ik zit nu ook in Australie. We vier toch redelijk dicht bij elkaar kerst en oud en nieuw.
    De 4de ben ik weer op kuala lumpur airport... alleen voor maar 2.5 uur. W ehouden wel contact stel dat er vertraging is enz...zoasl bij ons op de heenweg, dat verhaal krijg je later wel te horen en daarom had ik je ook niet meer gebeld.

Het regent hier nu de hele dag, nu zo weer lekker slapen. Fijne kerst en groetjes aan de familie! dikke kus steef

p.s. Ook alvast een gelukiig nieuwjaar!

• 24 December 2006 - 21:48

Emma:

lieve lieve schat
    jij staat op de eerste plaats met de orgineelste kaart van 2006!! echt super leuk bedankt voor het lieve kaartje! nu op naar 2007 ik zie je snel weer!! kus kus emma

• 25 December 2006 - 13:25

Inge:

Hey Karin,
    Hele fijne feestdagen en natuurlijk ook alvast een spetterend uiteinde van dit jaar. Ik hoop dat het volgend jaar beter mag beginnen dan dat je het nu hebt afgesloten.
    XXX Inge

• 26 December 2006 - 09:05

Ilse:

Hey lieve Karin!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeel plezier in Indonesie! En alvast een geweldig nieuwjaar toegewenst!

Geniet!

Liefs, Ilse

• 26 December 2006 - 16:22

Anneke:

heey lieve karin,
    Vanuit het warme Ghana wil ik je alvast een super nieuw jaar toewensen!! Veel plezier in Indonesie en geniet er van!!
    liefs an

• 27 December 2006 - 07:14

Ari:

Zit vanochtend vroeg jouw site door te nemen.Iedereen slaapt hier nog.Wat lekker dat jullie nog 1 weekje met z'n drietjes voor de boeg hebben. Geniet er maar lekker van en doe de groetjes aan loes en mama.
    dikke kus ari.

• 27 December 2006 - 12:29

Tamar:

He meis, nog heel veel plezier daar. Nog even en het zit er weer op. Heb je nog wel een beetje het kerst gevoel gehad? Hoop je znel weer eens te zien.

kus Tamar

• 27 December 2006 - 12:48

Hanneke:

Hoi Karin. Geniet van jullie week op Lombok.Gezellige jaarwisseling. Groetjes van ons.

• 28 December 2006 - 12:14

Steven:

Hej Karin, bedankt voor je kaartje! zag er prachtig uit :)

Geniet nog van t mooie Azië en onthoud de mooie plekjes, want over een jaartje zit ik daar ook. Praat me maar een keer bij! ;) xx

• 04 Januari 2007 - 18:49

Eline:

lieve kaar,

hoop dat je een niet te zieke kerst hebt gehad. Blij te horen dat je er nog steeds het beste van maakt. De foto's spreken inderdaad duidelijke taal. En nu zit je in Indonesie, supervet!! Geniet nog van de tijd met je familie!
    En pas goed op jezelf...

liefs