Ik ga weer :D
Door: Karin
Blijf op de hoogte en volg Karin
29 December 2008 | Nederland, Wolvega
Hi iedereen,
na mijn laatste buitenland avontuur, alweer 1.5 jaar geleden, vind ik het zelf weer hoogtijd worden om de wijde wereld in te gaan. Het buitenland blijft toch trekken...
Ben er al een paar maanden mee bezig maar aankomende zaterdag is het dan toch echt zo ver, ik vertrek naar zuid-Amerika :D. Ondanks dat ik me nog steeds niet helemaal realiseer dat ik zaterdag al vertrek, heb ik er ontzettend veel zin in. Eerst ga ik een maand naar Quito (Ecuador) om daar spaans te gaan leren. Vervolgend vlieg ik 31 januari door naar Cusco (Peru) waar ik vrijwilligerswerk ga doen. Tenslotte ga ik vanaf begin maart tot begin mei rondreizen door Bolivia en Argentinie. Dit ga ik niet helemaal alleen doen. 6 februari komt mijn lieve vriendinnetje Eline ook naar Cusco waar zij dan een cursus spaans gaat volgen. Ook het rondreizen ga ik samen met haar doen.
Ik ga via deze site jullie weer op de hoogte houden van mijn reis. Hopelijk kan ik geregeld iets achterlaten en doen jullie dat ook!
Liefs,
Karin
Liefs,
Karin
29 December 2008 - 10:34
Victor:
ik volg je op de voet! -
29 December 2008 - 10:37
Anke:
Hai mop,
Héél veel plezier, gaat vast fantastisch worden! Best een beetje jaloers ;)
Geniet met volle teugen van álles wat je gaat meemaken!
Liefs, Anke -
29 December 2008 - 11:30
Judith B:
Karin! Heel veel plezier, we missen je hier in Maastricht! -
29 December 2008 - 11:35
Ramona:
Lieve Karin!
Heel veel plezier!
Maar dat gaat vast goed komen!
Je dvds zijn nu onderweg dus ik hoop dat je ze nog op tijd krijgt!
Zo niet dan moet ik ze maar naar amerika sturen?! Of naar je vriendinnetje die langs komt?!
Veel plezier!
Xx -
29 December 2008 - 11:48
Wilma:
Hoi hoi 'skreeuwerd'....
Het is dat je mam niet zonder me werken kan, anders had ik ook wel zoiets willen doen ;) hihi
Heel veel plezier, geniet ervan!!
Knuffel Wilma -
29 December 2008 - 13:47
Steven:
Hej Karin, lang niks gehoord. Jammer dat je nu al zo snel vertrekt, moeten we na die tijd maar weer een keer afspreken.
Heel veel plezier in elk geval! -
29 December 2008 - 14:20
Lobke:
He karin,
Heel veel plezier op je nieuwe avontuur, ik zal je verhalen volgen!! Ik wens je alvast een gelukkig Nieuwjaar!! en als je terug bent moeten we maar weer eens meeten!!
Kus Lobke -
29 December 2008 - 15:48
Jeroen Janssen:
Hoi Karin,
Ik las net dat je in je tocht ook in Cusco zal zijn voor vrijwilligerswerk.
Ik ben ook daar van januari tot april.
Wie weet komen we elkaar wel tegen.
Jeroen -
29 December 2008 - 17:07
Jurjen:
Karin! Ik ben zeer vereerd nu ook in je mailinglijst te staan, haha! Geniet ervan en pas goed op jezelf hè!
29 December 2008 - 17:38
Valentine:
Dag meisje,
Heel erg veel plezier met je reizen, en ontzettend nobel van je om vrijwilligerswerk te gaan doen!!
Ik hoop dat je nog een fijne jaarwisseling in Nederland gaat vieren.
Dikke kus vanuit Maastricht, en vanaf februari Gent! -
29 December 2008 - 19:31
Marielle:
Hey meis,
Ik wil je heel veel plezier wensen!! geniet van alles en ik blijf je zeker volgen. Wil natuurlijk al je verhalen horen he.
dikke kus Marielle -
29 December 2008 - 20:39
Ans:
Lieverd,
Ik wens je alvast onwijs veel plezier!! Ben een tikkeltje jaloers op je ;-)! Ik ga je verhalen zeker volgen!!
Dikke Kus -
30 December 2008 - 12:27
Kirsten:
he meis,
Heeeeel veel plezier daar in Zuid-Amerika!! Jammer dat ik je niet meer heb kunnen zien.
Ik ben momenteel weer in België aan het werk en heb eindelijk een fijn appartementje.
Alvast een heel goed 2009 (maar dat komt wel goed als ik het zo hoor) en ik beloof dat ik ook af en toe van me laat horen.
Dikke kus -
31 December 2008 - 09:58
Lief Vriendinnetje :
Chica!!
Wat tof dat je dat allemaal gaat doen, ben jaloers!
MAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR gelukkig kom ik je achterna, hihi!!
We gaan er een toptijd van maken!
Alvast hele goed reis zaterdag naar Quito, maar eerst met inpakken ;-)
Kussie Eline -
31 December 2008 - 10:19
Quirien:
Hey Karin
Het schiet al bijna op :)
Echt tof da je zo'n reis gaat maken. Het zal vast en ckers heel leuk worden. we zullen wel eens wat lezen :P in ieder geval veel succes.
Bon voyage -
04 Januari 2009 - 10:17
Mama:
Hoi Lieverd, heb je een goede reis gehad en ben je goed aangekomen. De eerste angst, geen waarheid geworden? M a w was je backpack er ook?
Liefs en tot horens. Dikke knuffel mama -
05 Januari 2009 - 08:11
Ids Worst:
Dag Karin, ik begrijp dat je in de oude Inca stad Cuzco bent aangekomen. Lijkt mij historisch gezien een speciale plek. Ik ken de foto's. Ga je ook naar Macchu Piccu? Hou je oude geschiedenis leraar op de hoogte.
gr.
Ids Worst -
05 Januari 2009 - 17:18
Marijke M.:
Ha die Karin! Hoop dat je een goede reis hebt gehad en veilig op de plaats van bestemming bent aangekomen. Het is daar vast iets warmer dan hier, je speciale warme kleren had je hier ook heel goed kunnen gebruiken nu. Ik kijk uit naar je berichtjes. Liefs, Marijke
05 Januari 2009 - 20:03
Gerben:
Hi Karin!
Veel succes daar en geniet ervan!
Moi Gerben